Naša znamka je zmagovalka med vložki in tamponi

Nagrajeni liniji izdelkov Natura Femina Organic smo letos dodali nov, inovativen izdelek: aplikator za večkratno uporabo, ki omogoča, da običajne tampone vstavljamo enostavno, varno in brez odpadkov.

Nagrada Izbran produkt leta je za našo blagovno znamko dokaz, da potrošnice naše izdelke poznajo, cenijo njihovo kakovost in se veselijo tudi novosti. Naturo Femino Organic so izbrale in nagradile v široki konkurenci kategorije »higienski vložki in tamponi«, zato prestižni pečat v podjetju razumemo tudi kot potrditev pravilnosti naše usmeritve v naravne, zdravju in ženskam prijazne higienske izdelke.

V Tosami smo tudi letos z nestrpnostjo pričakovali rezultate največje globalne raziskave novosti, sprememb in inovacij izdelkov široke potrošnje – Izbran produkt leta 2022. V projekt smo prijavili prenovljeno in z novimi izdelki dopolnjeno znamko Natura Femina Organic in na naše veliko veselje prestižno nagrado tudi prejeli.

Vložki, tamponi in novost v znamki – aplikator za vstavljanje tamponov – bodo na embalaži leto dni nosili prepoznaven rdeč znak. Ta kupcem daje jasen nakupni nasvet, saj vedo, da za njim stoji široka neodvisna javnomnenjska raziskava podjetja NielsenIQ, narejena med slovenskimi kupci, ki so naše izdelke kot najboljše izbrali izmed konkurenčnih.

Pečat  Izbran produkt leta smo prejeli na slovesni podelitvi, ki je bila 17. februarja v Kinu Šiška v Ljubljani. Z nami je slavilo še 34 zmagovalcev v drugih produktnih skupinah ter 10 zmagovalcev med trgovskimi znamkami.