Organski

bombaž

Proizvodnja organskega bombaža ohranja zdravo zemljo, ekosistem in čisto vodo.

Proizvodnja organskega bombaža

ohranja zdravo zemljo,

ekosistem in čisto vodo.

Organski bombaž je bombaž, ki je proizveden in certificiran po ekoloških kmetijskih standardih. Proizvodnja organskega bombaža ohranja zdravo zemljo, ekosistem in čisto vodo.

 

Pomembno je, da ekološko gojenje bombaža ne dovoljuje uporabe strupenih kemikalij ali GSO (gensko spremenjenih organizmov). Namesto tega združuje tradicijo, inovacije in znanost, da bi koristili skupnemu okolju in spodbujali dobro kakovost življenja vseh vpletenih.

Lastnosti organskega bombaža

Organski bombaž ima enake pozitivne lastnosti kot bombaž, hkrati pa zaradi ekološke usmerjenosti obvaruje naše zdravje in naravo.

Organski bombaž odlikujejo daljša, močnejša, odpornejša in kakovostnejša vlakna, kar se tudi odraža na kvaliteti izdelkov proizvedenih iz njih. Je mehkejši, bolj nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo. Ne vsebuje alergenov.

Izdelki iz organskega bombaža so zračni, udobni in dobro vpijajo vlago ter omogočajo kroženje zraka. Ustrezajo fiziološki vrednosti pH kože in sluznice, preprečujejo iritacije in omilijo simptome vnetij ter alergij.

Z izbiro organskega bombaža poskrbimo za svoje zdravje in varujemo okolje.

98 let izkušenj

Tradicija izdelovanja higienskih vložkov je stara toliko kot podjetje samo. V zadnjih letih smo se načrtno opredelili za naravne materiale. Naša največja odgovornost je skrb za intimno zdravje žensk in tudi skrb za našo naravo.

Darilo narave ženski

Natura Femina Organic je darilo narave ženski. V Tosami izbiramo samo tiste surovine, ki so najboljše za obe, za žensko in naravo.

Kako boš ti izbrala?

Druži se z nami